Візок для білизни Green Hotel 917 0H003917 TTS

    Візок для білизни Green Hotel 917

    0H003917
    • Країна виробник: Італія
    • Тип: Візок для білизни
    • Вага: 14.6 кг
    • Кількість поворотних коліс: 4
    Під замовлення
    20 358,00 ₴

    Безготівковий розрахунок Оплата готівкою під час отримання замовлення у відділенні Нової пошти Оплата Google Pay Оплата Apple Pay Оплата картками Visa, Mastercard «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» від ПриватБанк
    • Нова Пошта - самовивіз з відділень, або доставка кур'єром Нової пошти за вказаною вами адресою.
      Доставка здійснюється за тарифами перевізника.
      Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти, або оплата при отриманні кур'єру Нової пошти можлива при вартості замовлення від 500 грн. за умови часткової мінімальної передоплати.
    • Самовивіз за адресою: м. Київ, вул. Бориспільська, 9. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
    • Безкоштовна доставка по м. Києву здійснюється при вартості замовлення від 4000 грн. Доставка здійснюється до під'їзду. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
     

    Візок для білизни Green Hotel 917 – призначена для збору, транспортування брудної білизни і сміття в готелях, лікарнях, ресторанах, кафе і т.д.

    Візок оснащений кошиком об'ємом 200 л з міцної пластифікованої тканини, розрахованої на тривалу і інтенсивну експлуатацію, зі зручною кришкою, а також пластиковим утримувачем пакету обсягом 120 л. Під пластиковим утримувачем пакету встановлено колесо діаметром 125 мм, що дозволяє витримувати більшу масу сміття.

    На вузькій стороні візка є дві петлі, які дозволяють відкривати бічні стінки, для зручності вилучення білизни. C допомогою даної візки співробітники можуть перевозити велику кількість білизни, з меншою витратою своїх сил, за рахунок легкої, але міцної пластикової основи і якісних і коліс, які в свою чергу мають відмінну плавністю ходу і не залишають слідів на підлогові покриття. Стінки візки з металевих труб. Додатково можлива поставка кріплення для з'єднання двох візків та транспортування їх однією людиною.

    Країна виробник
    Італія
    Виробник
    TTS
    Тип
    Візок для білизни
    Висота
    106 см
    Глибина
    120 см
    Ширина
    53 см
    Вага
    14,6 кг
    Кількість поворотних коліс
    4
    Діаметр коліс
    125 мм
    Гарантійний термін
    12 місяців
    0H003917
    Немає відгуків
    Товар доданий в список бажань
    Товар доданий для порівняння.