Візок готельний MagicArt ANTHEA 212R-02 M212R02N01200 TTS

    Візок готельний MagicArt ANTHEA 212R-02

    M212R02N01200
    • Країна виробник: Італія
    • Тип: Для прибирання
    • Вага: 31 кг
    • Кількість поворотних коліс: 4
    Під замовлення
    33 897,00 ₴

    Безготівковий розрахунок Оплата готівкою під час отримання замовлення у відділенні Нової пошти Оплата Google Pay Оплата Apple Pay Оплата картками Visa, Mastercard «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» від ПриватБанк
    • Нова Пошта - самовивіз з відділень, або доставка кур'єром Нової пошти за вказаною вами адресою.
      Доставка здійснюється за тарифами перевізника.
      Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти, або оплата при отриманні кур'єру Нової пошти можлива при вартості замовлення від 500 грн. за умови часткової мінімальної передоплати.
    • Самовивіз за адресою: м. Київ, вул. Бориспільська, 9. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
    • Безкоштовна доставка по м. Києву здійснюється при вартості замовлення від 4000 грн. Доставка здійснюється до під'їзду. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
     

    Візок для білизни Anthea 212R-02 - призначений для роботи покоївок як для збору, транспортування брудної білизни, сміття, також і для транспортування чистого приладдя готельного номеру, предметів догляду за номером.

    Візок оснащений двома роздільними модулями, двома висувними контейнерами і полицею. На одній з вузьких сторін візка встановлено кріплення для з'ємного мішка об'ємом 120 л, яке має властивість складатися для зручності зберігання (габарити в складеному стані 116х64х150 см).

    За допомогою даного візка співробітники можуть перевозити велику кількість білизни, з меншою витратою своїх сил, за рахунок легкої, але міцної пластикової основи і якісних коліс, які в свою чергу мають відмінну плавність ходу і не залишають слідів на підлоговому покритті.

    За запитом клієнта на дверцята візка можливе нанесення будь-яких зображень, малюнків, для гармонійності з інтер'єром, в якому він буде використовуватися.

    Країна виробник
    Італія
    Виробник
    TTS
    Тип
    Візок для прибирання
    Матеріал
    Поліпропілен
    Висота
    103.5 см
    Глибина
    64 см
    Ширина
    154 см
    Вага
    31 кг
    Кількість поворотних коліс
    4
    Діаметр коліс
    125 мм
    Гарантійний термін
    12 місяців
    M212R02N01200
    Немає відгуків
    Товар доданий в список бажань
    Товар доданий для порівняння.