Візок для білизни Green Hotel 916 0H003916 TTS

    Візок для білизни Green Hotel 916

    0H003916
    • Країна виробник: Італія
    • Тип: Візок для білизни
    • Вага: 10.4 кг
    • Кількість поворотних коліс: 4
    Під замовлення
    13 632,00 ₴

    Безготівковий розрахунок Оплата готівкою під час отримання замовлення у відділенні Нової пошти Оплата Google Pay Оплата Apple Pay Оплата картками Visa, Mastercard «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» від ПриватБанк
    • Нова Пошта - самовивіз з відділень, або доставка кур'єром Нової пошти за вказаною вами адресою.
      Доставка здійснюється за тарифами перевізника.
      Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти, або оплата при отриманні кур'єру Нової пошти можлива при вартості замовлення від 500 грн. за умови часткової мінімальної передоплати.
    • Самовивіз за адресою: м. Київ, вул. Бориспільська, 9. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
    • Безкоштовна доставка по м. Києву здійснюється при вартості замовлення від 4000 грн. Доставка здійснюється до під'їзду. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
     

    Візок для білизни Green Hotel 916 – призначена для збору, транспортування брудної білизни в готелях, лікарнях, ресторанах, кафе і т.д.

    Візок оснащений кошиком з міцної пластифікованої тканини, розрахованої на тривалу і інтенсивну експлуатацію, зі зручною кришкою. На вузькій стороні візки є дві петлі, які дозволяють відкривати бічні стінки, для зручності вилучення білизни.

    З допомогою возика для білизни Green Hotel 916 співробітники можуть перевозити велику кількість білизни, з меншою витратою своїх сил, за рахунок легкої, але міцної пластикової основи і якісних і коліс, які в свою чергу мають відмінну плавністю ходу і не залишають слідів на підлоговому покритті. Стінки візка з металевих труб. Додатково можлива поставка кріплення для з'єднання двох візків та транспортування їх однією людиною.

    База - з міцного пластику на 4-х колесах діаметром 125 мм, дві сталеві пофарбовані стійки і мішок 200 л з блискавкою і кришкою. Застосовується в готелях, пансіонатах, санаторіях і т. П.
    Матеріал: метал, покритий фарбою, поліестр, пластик

    Країна виробник
    Італія
    Виробник
    TTS
    Тип
    Візок для білизни
    Висота
    91 см
    Глибина
    53 см
    Ширина
    88 см
    Вага
    10,4 кг
    Кількість поворотних коліс
    4
    Гарантійний термін
    12 місяців
    0H003916
    Немає відгуків

    Клієнти, які придбали цей товар, також придбали:

    Товар доданий в список бажань
    Товар доданий для порівняння.