Палички з ротанга для аромадіфузора (5шт.) Греція 01-03-0366 Spring Air

    Палички з ротанга для аромадіфузора Греція, 5 шт.

    01-03-0366

    Розкішні темні ротангові палички!

    5 штук в упаковці

    В наявності
    64,80 ₴

    Безготівковий розрахунок Оплата готівкою під час отримання замовлення у відділенні Нової пошти Оплата Google Pay Оплата Apple Pay Оплата картками Visa, Mastercard «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» від ПриватБанк
    • Нова Пошта - самовивіз з відділень, або доставка кур'єром Нової пошти за вказаною вами адресою.
      Доставка здійснюється за тарифами перевізника.
      Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти, або оплата при отриманні кур'єру Нової пошти можлива при вартості замовлення від 500 грн. за умови часткової мінімальної передоплати.
    • Самовивіз за адресою: м. Київ, вул. Бориспільська, 9. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
    • Безкоштовна доставка по м. Києву здійснюється при вартості замовлення від 4000 грн. Доставка здійснюється до під'їзду. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
     

    Розкішні темні ротангові палички!

    Надійні та витончені Spring Air® LUXURY RATTAN STICKS - ідеальне естетичне доповнення до будь-якого будинку, ресторану, офісу або будь-якого місця.

    Рішення, що поєднує стиль і задоволення, що пропонує тонкий і тривалий аромат. Запах розсіюється через палички з ротанга, занурені в ефірні олії, щоб аромат поглинався та постійно розсіювався.
    Якість та кількість аромату є фундаментальними. Spring Air® використовує для своєї продукції лише точно підібрані аромати та у вивчених кількостях для оптимізації його інтенсивності. Таким чином, клієнт не тільки цінує аромат під час покупки, але також має довготривалий ефект у своєму власному просторі. В асортименті Spring Air® HOME COLLECTION LUXURY RATTAN STICKS упакована в розкішну пляшку по 100 мл, яка дасть можливість безперервної ароматизації протягом 2 місяців.

    Запобіжні заходи:

    Використовуйте лише за призначенням. Зберігайте у недоступному для дітей та тваринному місці. Не розбирати та не давати дітям. Використовувати тільки в приміщеннях, що добре провітрюються. Не вдихайте пари аерозолю. Уникайте попадання в очі. У разі потрапляння в очі або на шкіру, промийте водою та зверніться до лікаря. Уникайте потрапляння прямих сонячних променів та нагрівання понад 50°С.

    Місця застосування: спа-центри, ресторани, готелі, офіси

    Країна виробник
    Греція
    Виробник
    Spring Air
    Тип
    Аромадифузор
    Кількість в упаковці
    5 шт.
    01-03-0366
    Немає відгуків

    Клієнти, які придбали цей товар, також придбали:

    Товар доданий в список бажань
    Товар доданий для порівняння.