Тапочки

Тапочки одноразові - простий і економічний спосіб підтримки гігієни. Вони ергономічні та безпечні: обирайте нековзку підошву для вологих приміщень. 

Асортимент нашого магазину пропонує широкий вибір моделей: для сухих приміщень, а також для басейнів, лазень і саун. Визначитися із вибором вам допоможуть наші консультанти.

Доставка по всій території України.

Показано 1-29 з 29 товарів

Що необхідно в першу чергу клієнтам готелю? Крім затишного номера і хорошого сервісу, радимо запропонувати гостям змінне взуття. Як приємно зняти туфлі після тривалого дня, перевзутися у м'які тапочки і нарешті відпочити. Пропонуємо купити тапочки для готелів, а ми допоможемо вам підібрати відповідні моделі з каталогу.

Секрети вдалого вибору продукції

  • Якщо ви хочете купити тапочки для готелю за розумними цінами, пропонуємо просту схему:
  • Для якого приміщення потрібно підібрати взуття? Є м'які варіанти з тонкою підошвою 2 см для номера, а також більш щільні нескользящие моделі ЕВА товщиною 4 см для сауни або басейну.
  • Вибрати дизайн моделі тапочок легше ніж підібрати косметику до інтер'єру. У нашому інтернет-магазині представлені вироби з закритим (глухим) і відкритим миском.
  • Визначте потрібний матеріал пошиття верху. Крім нетканого полотна, зустрічаються махрова тканина і спанбонд, який пропускає повітря і дає нозі дихати.
  • На рахунок розміру не переживайте, вони все універсальні - 29 см по довжині.

Пройдіться по пунктам і тоді вибрати одноразові тапочки для готелю буде легко.

Фільтрувати по

Виробники
більше... меньше
Тип
Матеріал
Підошва
Верх тапочка
Розміри тапочок
Ціна
Фільтр
Товар доданий в список бажань
Товар доданий для порівняння.