Тема статті — два пов’язаних, але різних за застосуванням, типу продуктів: фени для волосся та сушарки для рук. Ми проведемо екскурс, які фени бувають, для чого використовують різні насадки, яку модель краще підібрати під свої потреби, а також розповімо детальніше про сушарки та їхню систему роботи.

Ці прибори для готелів мають одну основну функцію — подача гарячого повітря. Але вони абсолютно різні за застосування, тож ми розповімо, у чому все-таки відмінності та чому не можна застосовувати пристрої в інших цілях. Всі ми хоч раз сушили феном одяг: недосушені шкарпетки після прання, пролита вода на щойно одягнену блузу, сорочку? Так ось, сьогодні розкриваємо всі таємниці, які правила ми зможемо порушити, а від чого все-таки слід утриматися.

Крім цього, розглянемо ближче екземпляри цих категорій, покрутимо їх у руках, повмикаємо кнопочки й розповімо докладніше, як все працює, і чому якість швейцарських продуктів заслуговує вашої уваги при закупці готельного обладнання.

Фени

Фени виявилися затребуваним продуктом серед б'юті світу, тому компанії створили декілька їхніх видів, щоб догодити усім потребам клієнта. Серед них: фени для дома середньої потужності для щоденної укладки волосся, професійні фени, які витримують тривале використання, дорожні: маленькі й легкі, щоб було зручно взяти з собою. Перші дві категорії найпопулярніші на ринку. Це універсальні засоби для укладки волосся, які задовольняють всі вимоги клієнтів в побуті. На секунду зупинимося на насадках професійних моделей, щоб розібратися в цілях застосування:

Концентратор — найбільш поширена модель. Підходить під більшість вимог зачіски. Відмінність насадки — звужений кінець, який концертує подачу повітря на пасмо волосся та зігріває його для кращої податливості. Підходить для: випрямлення, розгладження, зменшення ефекту «пухнастості», підкручування кінчиків, додання легкого об’єму.

Дифузор виглядає як диск діаметра 10-15 см з отворами, які пропускають потужні потоки повітря. Замість одного концентрованого струменя, він створює безліч більш слабких потоків, які розсіюють тепле повітря. Таким чином, насадка підходить під будь-яку довжину волосся, не залишає опіки навіть при близькому контакті зі шкірою голови. Ідеальна для випрямлення, завивки, формування об’єму, догляду за неслухняним волоссям, створення ефекту «мокрого волосся».

Фен-щітка з функцією брашингу досить непростий прилад у використанні. Його необхідно правильно тримати, спрямовувати, але при недовгій практиці ви зможете створювати красиві локони і прикореневий об’єм. Такий фен найчастіше використовують в домашніх умовах. У громадських закладах буде складно стежити за його гігієною.

Окрім перерахованих вище пристроїв, на ринку ми зустрічаємо вузьку категорію засобів, які допомагають нам у більш нестандартних ситуаціях. Наприклад, дорожні фени зі складним корпусом: маленькі й компактні, при цьому не розраховані на часте й тривале користування. Яскравий приклад помічника для екстреного випадку.

А тепер зазирнемо в світ фенів для готелів. Серед його асортименту є більш незвичні, для середньостатистичного користувача, моделі, в яких варто розібратися, щоб підібрати найкраще для вашого готелю. І так, серед категорії фенів швейцарської фірми Ligo Electric під торговою маркою Valera, представлених на сайті Hotel Service Group, ви знайдете:

Коротко розглянемо кожну категорію.

Настінні фени — це стаціонарний пристрій, який жодним чином не поступається звичайному фену. Його відмінність лише в розташуванні. Це найзручніший варіант для готельного номера. Він спокійно переносить вологу, тому найкраще місце його розміщення — у ванній кімнаті, на стінці біля дзеркала. Пристрій не будуть переносити, його не зможуть забрати жадібні відвідувачі номера. Стаціонарне положення також вбереже обладнання від падіння й поломки внаслідок недбалого використання.

Настінні фени з розеткою — це копія попередньої категорії з додатковою функцією підзарядки. Якщо ви не розмістили у ванній розетки для приладів по догляду за обличчям і шкірою, це порятунок від додаткових витрат на ремонт, а ще можливість зручного використання власних приладів для клієнтів. Серед цієї категорії, крім звичайної розетки, ви зустрінете розетки для бритви. Ці пристрої мають два входи на 120 В і 220 В. Рекомендуємо звіритися з вашим пристроєм і зарядити його в необхідному роз'ємі. Це може бути не тільки бритва, а й інші косметичні прилади, як електронні щіточки для вмивання обличчя або зубні щітки.

Настінні фени зі шлангом — це компактні й дуже потужні прилади. Найбільш необхідні в громадських місцях з великою прохідністю: басейни, сауни, салони краси, спа. Але також будуть корисними в готелях з постійним кругообігом відвідувачів в зонах загального користування та номерах. Серед фенів зі шлангом ви зможете вибрати моделі з додатковою розеткою.

Фени для тумб — компактні пристрої для тих, хто не хоче вішати фен на стіну, а буде мати опціональність. Настінний тримач також є в комплектації.

Про професійні фени ми вже говорили — це потужні та найбільш функціональні прибори. Використовують і для дому, і для майстрів зачіски, а також будуть чудовим рішенням для купівлі в номер готелю. Продуктивність такого пристрою забезпечує можливість частого й тривалого використання. Фен служитиме довго й не матиме поломок від перевантаження.

Фени з кнопкою викл/вкл — це стандартні фени на кожен день, невеликого розміру, які економлять електроенергію при розумному використанні кнопки вимикання.

У категорії аксесуарів ви зможете купити тримачі для фенів і мішечки для їхнього зберігання.

Давайте розглянемо сьогодні докладніше настінний фен Valera Action Super Plus 1200 Black.

Дизайн виконаний у кольорах-фаворитах наших клієнтів: чорний з хромом — найбільш стильне поєднання в техніці. Потужності 1200 Вт вистачає для щоденного використання. Пристрій працює з волоссям дбайливо, нагріває поступово й не пересушує волосся. Ви можете підібрати потужність потоку повітря та його температуру. На ручці є 2 перемикача з двома режимами потужності та 3-ма температурними. Рекомендуємо вибирати середній режим для оптимального та дбайливого догляду за волоссям. Окрім режимів, на рукоятці фена розміщена кнопка для потоку холодного повітря, а сам тримач оснащений кнопкою включення–виключення. Фен має в комплектації найпопулярнішу насадку, яку ми розглядали вище, концентратор. Пристрої Valera виготовляють у Швейцарії: європейська якість присутня не тільки як додаткова фішка пристрою, а й виконує функцію довговічної служби, відсутності поломок і дбайливого обходження з волоссям клієнтів.

Настінний фен Valera Action Super Plus 1200 Black

542.05/038A Black
Потужністю 1200 Вт Безпечний хвилястий нагрівальний елемент Плавний перемикач: 2 швидкісних режиму, 3 температурні режими Функція подачі холодного повітря Кнопка вмикання/вимикання Насадка-концентратор Настінний тримач з вимикачем
Під замовлення
2 242,00 ₴

Останній абзац категорії фенів, як і обіцяли, присвятимо рекомендаціям, як можна швидко посушити феном одяг, а що може зіпсувати річ і сам пристрій. Найбільш часте використання фена в побуті — сушка шкарпеток. Тканину цього аксесуара не шкода, тому ми можемо зустріти безліч лайфхак з натягнутими шкарпетками на прилад. При цьому, варто пам'ятати, що це псує сам пристрій і може привести до поломки. Тому краще зніміть носок і повісьте його на затискачі, висушіть на відстані. Якщо ви пролили щось на одяг,  просушіть невелику площу тканини з двох сторін на відстані в 40-50 см. Не тримайте занадто близько до апарата. Спосіб допоможе усунути проблему за 10-15 хвилин. При цьому, не варто сушити увесь виріб після прання. Пам'ятайте, що струмінь гарячого повітря псує тканини, тому улюблену річ, при такому використанні, незабаром доведеться викинути.

Сушарки для рук

Якщо з укладкою волосся все складніше й необхідність якості пристрою не піддається сумніву, то сушарка для рук здається не складним і не вибагливим продуктом. А тепер згадайте про свій досвід використання сушарок в громадських місцях. Часто виходите з вбиральні з мокрими руками? Ось і відповідь: потужність, якість роботи, відсутність поломок і довга служба пристрою заслуговує одноразового вкладення. Сушарки для рук розміщують у високо прохідних місцях, де якість приладу грає велику роль.

Розглянемо детальніше Valera HANDY. Це сушарка білого кольору й спокійного дизайну. Потужність пристрою 1500 Вт, відрізняється довговічним електромотором, який не тільки служить набагато довше звичайних, але і піклується про ваші руки, про витрати електроенергії та дотримання тиші заради комфорту клієнтів. У сушарках і фенах Valera використовують особливий елемент нагрівання, який розповсюджує повітря рівномірно. Більш того, пристрої зібрані із запатентованим вентилятором низького шуму, тому працюють тихіше багатьох інших приборів на ринку. Сушарка оснащена таймером подачі повітря й автоматичним включенням / виключенням при піднесенні рук. Ця система заощадить ваші витрати на електроенергію.

На кінець, зазначимо також переваги електронних сушарок в цілому.

  1. Економія коштів на серветках.
  2. Раз купили та забули — не потрібно робити регулярну закупівлю паперових рушників.
  3. Турбота про навколишнє середовище.

У цій статті ми обговорили з вами типи готельних фенів, види насадок, правила сушіння одягу в екстрених випадках, переваги електронних сушарок для рук, а також розібрали детальніше два продукти з асортименту Hotel Service Group. Сьогодні ми познайомилися з вами ближче і сподіваємося, спростили ваш вибір готельного обладнання.

З турботою про вас і ваших клієнтів.

Супутні товари

Коментарі (0)

На даний момент коментарів немає
Товар доданий в список бажань
Товар доданий для порівняння.