Головні атрибути, які допомагають нам боротися з епідемією: мило, антисептики, маски та рукавиці. Нам радять мити руки частіше, дезінфікувати їх в громадських місцях, протирати поверхні. Важливо захистити себе від мікробів у навколишньому середовищі, тому без масок ми не відвідуємо людні місця. Тепер ми частіше робимо вологе прибирання вдома зі спец засобами, а дезінфекцію громадських закладів підвищили до максимуму. Клініки, аптеки, магазини, супермаркети, готелі, офіси зараз вимагають більшого догляду. Наша ціль захистити останні місця, де залишається робота і наші люди.

Ми написали цю статтю для того, щоб допомогти вам визначитися в необхідних засобах захисту, застерегти себе, близьких, ваших клієнтів, працівників і гостей.

Маски

Маски одноразові

маски, маски одноразові, маски купити

Без маски ми можемо перебувати лише вдома. Всі публічні місця закрили вхід для відвідувачів, які не захистили своє обличчя. Теж стосується і робочих місць. Перебуваючи на роботі цілий день, зазвичай близько 8 годин, необхідно міняти маску досить часто: 2 рази на день, мінімум одна маска на день. Роботодавці повинні забезпечити своїх співробітників захистом для добробуту своєї команди та клієнтів. У робочому приміщенні епідемія поширюється дуже швидко. Відправивши одну людину на карантин через загрозу, ми змушені ізолювати все його оточення, а це десятки людей. Рекомендуємо купити маски оптом, щоб зберегти свою справу та своїх співробітників.

Hotel Service Group виготовляє маски білого кольору, універсального розміру. Вони зручно закладаються за вуха, повністю покривають нижню частину обличчя. Ми теж ними користуємося, тому гарантуємо, що нічого не буде тиснути, мотузки не перетискають, тканина перекриває дихальні шляхи надійно, при цьому дозволяє вільно дихати.

Ми не рекомендуємо й самі не використовуємо респіратори. Вони формують повітряну баню, що зашкоджує диханню і створює велику незручність при тривалому носінні. Це варіант на півгодини, але не більше. У стандартних захисних масках нашого виробництва ви зможете дихати легко, чистим від бактерій повітрям.

Рукавиці

Рекомендуємо надягати одноразові рукавички в громадських місцях, коли стикаєтеся з об'єктами колективного користування. Особливо важливо їх застосовувати в магазинах і супермаркетах, при роботі з грошима, та в лікарнях, при контакті з пацієнтами. Рукавички, як і маски, необхідно змінювати через певний проміжок часу в 2-3 години, щоб підвищити захист від бактерій. Навіщо нам захищати руки? — Щоб не переносити інфекції, коли чіпаєте обличчя. І не кажіть, що ніколи не торкаєтеся до нього. Дуже важко позбутися звички почухати ніс, особливо коли знаходитеся у масці, яка заважає.

- Для індивідуального використання: найзручніше помістити коробку / пакет рукавичок в машині або покласти його в сумку, щоб не забувати при кожному відвідуванні громадського закладу. Радимо купувати не менше 10-ти пар на людину.
- Для працівників рекомендуємо поставити коробку з рукавичками при вході й обов'язково розмістити урну для них при виході, щоб рукавички не забирали додому й не розносили можливі бактерії. Для офісів, готелів і клінік рекомендуємо робити замовлення від 100 пар, залежно від кількості співробітників.

У категорії обладнання для прибирання ви знайдете рукавички двох видів.

  • Латексні рукавички – більш зручні при тривалому носінні, підходять під різні потреби. Поділяються на господарські рукавички для прибирання й більш тонкі для роботи в клініках, особистого користування.
    Ми радимо купити саме латексні рукавички - вони найбільш зручні в повсякденному житті. Хоча перший вид також має переваги у своїй категорії.
  • У розділі обладнання для прибирання готелів ви знайдете поліетиленові рукавички. Вони дешевші латексних, але це вироби разового користування: щось взяти / перенести, щоб захистити руки від бруду й бактерій. Носити постійно такі рукавиці буде некомфортно.

В асортименті нашого інтернет-магазину ви знайдете поліетиленові рукавиці різних розмірів: для середньої жіночої руки підходить розмір М, для маленької — S. Для чоловіків обирайте розмір L, якщо ви немаленької комплекції — XL.
Радимо придбати рукавички собі та своїм співробітникам. Кожен працівник покладається на свого керівника в такі важкі часи. З проявом турботи, ви рятуєте життя колег і ваших клієнтів.

Наш інтернет-магазин обладнання для готелів також пропонує купити диспансери для рукавичок для зручного використання. Особливо актуальні ці пристрої в клініках і офісах, в приміщеннях, де виріб необхідно часто міняти.

Рукавиці, одноразові рукавички, рукавиці латексні

Перчатки одноразові

Мило

Мило, жидке мило

Мило, мило готельне, мило для готелів, рідке мило

Ми вже озброїлися масками й рукавичками для прогулянок. За повчанням, йдемо мити руки.
Пропонуємо купити рідке мило оптом від виробника різних запахів і властивостей. Для економії ваших коштів, рекомендуємо вибирати 5-ти літрові каністри.

У період пандемії, особливо популярним стало дезінфікуюче мило. Ми пропонуємо найбільш натуральний засіб гігієни без ароматизаторів і барвників.

У категорії санітарне обладнання ви також знайдете дозатори для рідкого мила і піни. Сенсорні дозатори допоможуть вам захистити своїх співробітників і клієнтів на найвищому рівні. З такими пристроями немає необхідності торкатися до кнопки та збирати мікроби колег. Настійно рекомендуємо встановити їх в клініках, де зараження особливо високе.

Наразі вчені з'ясовують, що є більш дієвим: мило чи антисептик. Який би продукт не виграв, при високих ризиках захворювання, необхідно запастися всіма можливими засобами захисту.
Тому останнім і важливим пунктом цієї статті буде дезінфекція рук, приміщень, поверхонь — всього, що може завдати шкоди вашому здоров'ю. Ми розповімо, як правильно використовувати антисептик, і підкажемо, що вибрати серед великої кількості асортименту.

Мило маленьке

Засоби для дезінфекції

Антисептік

Засоби для дезінфекції, антисептик, антибактеріальний засіб

Hotel Service Group пропонує купити засоби дезінфекції для гігієнічної та хірургічної обробки рук і шкіри, а також для швидкої дезінфекції невеликих поверхонь.

Радимо використовувати антисептик на постійній основі. Пляшка повинна бути завжди під рукою, щоб після зіткнення з предметом громадського користування, ви могли швидко очистити руки та позбутися мікробів. Також пропонуємо купити антисептик з розпилювачем, щоб обробляти навколишні предмети. Обов'язково не забувайте про найнебезпечніший збірник мікробів — мобільний телефон. Протирайте його та інші предмети постійного користування раз в декілька годин.

- Для громадських закладів рекомендуємо купити антисептики в великих об'ємах: пляшки по 1 л або каністри на 5 л, і розставити порційні дозатори по приміщенню.
- Для особистого використання рекомендуємо запастися маленькими пляшечками, приблизно по 40 мл — це зручний розмір, який поміститься в сумку й навіть кишеню куртки або джинсів.
Ми створили максимально зручні варіанти як для загальних, так й індивідуальних потреб в одному з головних засобів захисту.

Правило 20-ти секунд діє не тільки для миття рук. Розповімо, як слід використовувати антисептик:

  • Гігієнічна обробка 3 мл - 15 сек.
  • Хірургічна обробка 5-10 мл - 1 хв.
  • Антисептична обробка шкіри пацієнта - від 15 сек. до 10 хв.
  • Швидка дезінфекція - 15 сек.

Використовуйте наші підказки, рекомендації та залишайтеся здоровими. Бережіть себе й своїх близьких. Не забувайте про колег і підлеглих. Ми боремося разом з вами.

Супутні товари

Коментарі (0)

На даний момент коментарів немає
Товар доданий в список бажань
Товар доданий для порівняння.