Попільнички одноразові (Упаковка 180 шт.) A088 Атма

    Попільнички одноразові (Упаковка 180 шт.)

    A088
    • Країна виробник: Україна
    • Діаметр 88 мм
    • 180 шт. в упаковці
    В наявності
    450,00 ₴

    Безготівковий розрахунок Оплата готівкою під час отримання замовлення у відділенні Нової пошти Оплата Google Pay Оплата Apple Pay Оплата картками Visa, Mastercard «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» від ПриватБанк
    • Нова Пошта - самовивіз з відділень, або доставка кур'єром Нової пошти за вказаною вами адресою.
      Доставка здійснюється за тарифами перевізника.
      Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти, або оплата при отриманні кур'єру Нової пошти можлива при вартості замовлення від 500 грн. за умови часткової мінімальної передоплати.
    • Самовивіз за адресою: м. Київ, вул. Бориспільська, 9. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
    • Безкоштовна доставка по м. Києву здійснюється при вартості замовлення від 4000 грн. Доставка здійснюється до під'їзду. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
     

    Невелика кругла настільна штампована попільниця виготовлена з тонкого алюмінію (фольги), екологічно чистого та безпечного матеріалу. Легко чиститься. Ви більше не перейматиметеся тим, що ваша дорога попільниця зламається або подряпає підлогу при падінні зі столу, це зробить ваше життя простішим і комфортнішим.  Діаметр - 8,8 см. Продається в упаковці по 180 шт. Власне виробництво. Попільниці необхідні у будь-якому готелі або мотелі з номерами для курців, у будь-яких розважальних закладах, де дозволено курити, на відкритих майданчиках вуличних кафе і ресторанів. Гості гідно оцінять зручність їхнього розміщення у своїх номерах і на столиках, а персонал гідно оцінять простоту їхнього прибирання.

    Призначена  для встановлення у місцях із середнім  рівнем відвідування:  вуличні кафе, виїзні заходи на природі (весілля, дні народження).

    Країна виробник
    Україна
    Виробник
    Атма
    Тип
    Попільничка
    Матеріал
    Нержавіюча сталь сатинова
    Висота
    9 мм
    Діаметр, мм
    88
    Габаритні розміри (ВхШхГ)
    88х88х9 мм
    Колір
    Металік
    A088
    Немає відгуків
    Товар доданий в список бажань
    Товар доданий для порівняння.