Засіб дезінфікуючий для поверхонь DEZALDUM 20 5л DA015000 Атма

    Засіб дезінфікуючий для поверхонь DEZALDUM 20 5л

    DA015000
    • Країна виробник: Україна
    • Упаковка: Каністри 5л.
    В наявності
    852,00 ₴

    Безготівковий розрахунок Оплата готівкою під час отримання замовлення у відділенні Нової пошти Оплата Google Pay Оплата Apple Pay Оплата картками Visa, Mastercard «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» від ПриватБанк
    • Нова Пошта - самовивіз з відділень, або доставка кур'єром Нової пошти за вказаною вами адресою.
      Доставка здійснюється за тарифами перевізника.
      Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти, або оплата при отриманні кур'єру Нової пошти можлива при вартості замовлення від 500 грн. за умови часткової мінімальної передоплати.
    • Самовивіз за адресою: м. Київ, вул. Бориспільська, 9. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
    • Безкоштовна доставка по м. Києву здійснюється при вартості замовлення від 4000 грн. Доставка здійснюється до під'їзду. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
     

    Засiб для дезiнфекції та миття поверхонь, для боротьби з пліснявими грибами та для дезінфекції, чистки і миття сміттєприбирального обладнання та сміттєзбірників на підприємствах комунально-побутового обслуговування, громадського харчування, торгівлі, промислових ринках, на об'єктах харчопереробної промисловості та підприємствах агропромислового комплексу, фармацевтичної, хімічної, біотехнологічної промисловості, у закладах освіти, соціального забезпечення, культури, відпочинку, спорту. Засіб ефективний проти грампозитивних і грамнегативних бактерій, виявляє противірусну дію до вірусу поліомієліту та, відповідно, до менш стійких вірусів, зокрема - грипу, вірусу імунодефіциту людини, кору, епідемічного паротиту, вірусних гепатитів А, В, С, D, норо-, аденовірусів, ротавірусних гастроентеритів, ECHO, Коксакі, коронавірусів людини, в тому числі SARS-CoV-2, що викликає COVID-19, та інших вірусів.

    Застосування: робочі розчини засобу застосовуються для дезінфекції і миття об'єктів способами протирання, зрошування, замочування або занурення. Встановлена норма витрат готового розчину цього засобу для протирання — 100 мл на 1 кв. м, для зрошування — 300 мл на 1 кв. м. Кількість концентрату засобу і води (мл), необхідні для приготування робочого розчину, вказані в методичних рекомендаціях, в залежності від об'єкту дезінфекції та вибраного способу обробки. Для прикладу: у разі   приготування  10 л  1%-го  розчину  потрібно  100 мл  концентрату  і  9900 мл питної води. Потрібно враховувати, що засіб не варто використовувати разом з натуральними і синтетичними милами. Більш  детальну  інформацію  дивись  в  методичних рекомендаціях

    Застереження: засіб для зовнішнього застосування. Рекомендовано використовувати засоби індивідуального захисту (детальну  інформацію дивись в  методичних рекомендаціях). Не допускати контакту зі слизовими оболонками! У разі потрапляння в очі промийте великою кількістю води і зверніться до лікаря. При випадковому проковтуванні потерпілому промити шлунок і звернутися до лікаря та  показати йому етикетку.

    Склад: вода підготовлена; >15% бензалконію хлорид; > 10 % глутаровий альдегід,  ізопропіловий спирт; н-ПАР,  регулятор кислотності,  комплексоутворювач.

    Умови зберігання: в чистих, сухих, закритих складських приміщеннях, за відсутності прямого потрапляння сонячних променів, у щільно закритій оригінальній тарі на відстані не ближче ніж 1 м від нагрівальних приладів, за температури від +5°С до +25°С.

    Країна виробник
    Україна
    Виробник
    Атма
    Тип
    Дезинфікуючий засіб
    Об`єм
    5 л
    DA015000
    Немає відгуків

    Клієнти, які придбали цей товар, також придбали:

    Товар доданий в список бажань
    Товар доданий для порівняння.