Засіб дезінфікуючий для шкіри рук DEZOQUATUM 10 500мл DQ010500T Атма

    Засіб дезінфікуючий для шкіри рук DEZOQUATUM 10 500мл

    DQ010500T
    • Країна виробник: Україна
    • Упаковка: Каністри 0,5л у пляшці з помпою

    Засіб ефективний проти грампозитивних і грамнегативних бактерій, виявляє противірусну дію до вірусу поліомієліту та, відповідно, до менш стійких вірусів, зокрема - грипу, вірусу імунодефіциту людини, кору, епідемічного паротиту, вірусних гепатитів А, В, С, D, норо-, аденовірусів, ротавірусних гастроентеритів, ECHO, Коксакі, коронавірусів людини, в тому числі SARS-CoV-2, що викликає COVID-19, та інших вірусів.

    в наявності
    129,60 ₴

    Безготівковий розрахунок Оплата готівкою під час отримання замовлення у відділенні Нової пошти Оплата Google Pay Оплата Apple Pay Оплата картками Visa, Mastercard «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» від ПриватБанк
    • Нова Пошта - самовивіз з відділень, або доставка кур'єром Нової пошти за вказаною вами адресою.
      Доставка здійснюється за тарифами перевізника.
      Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової пошти, або оплата при отриманні кур'єру Нової пошти можлива при вартості замовлення від 500 грн. за умови часткової мінімальної передоплати.
    • Самовивіз за адресою: м. Київ, вул. Бориспільська, 9. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
    • Безкоштовна доставка по м. Києву здійснюється при вартості замовлення від 4000 грн. Доставка здійснюється до під'їзду. Оплата готівкою при цьому способі доставки не передбачена.
     

    Засiб для дезiнфекції  з розпилювачем для швидкої дезінфекції невеликих поверхонь (столи, стільці, ручки дверей, поручні, змішувачі води, диспенсери, кришки унітазів).

    Застосування: готовий до застосування засіб, який використовують нерозведеним. На сухі руки нанести 3 мл засобу та втирати протягом 15 секунд. На невеликі поверхні наносять за допомогою розпилювача та серветки. Більш детальну інформацію дивись в методичних рекомендаціях або відскануй QR-код.

    Застереження: для зовнішнього застосування. Не допускати контакту зі слизовими оболонками! У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води і за потреби звернутись до лікаря. При випадковому проковтуванні потерпілому рекомендується прополоскати ротову порожнину водою і випити велику кількість води. Не викликати блювоту! За потреби звернутись до лікаря. Засіб є пожежонебезпечним, забороняється виконувати роботи із дезінфекції у приміщеннях за наявності джерел відкритого вогню та тепла. При випадковому розливанні великої кількості засобу забезпечують інтенсивне провітрювання приміщення. Розлитий засіб збирають піском або іншим негорючим матеріалом, що добре поглинає рідину. Очищену поверхню промивають водою.

    Умови зберігання: в чистих, сухих, закритих складських приміщеннях, за відсутності прямого потрапляння сонячних променів, у щільно закритій оригінальній тарі на відстані не ближче ніж 1 м від нагрівальних приладів, за температури від +5°С до +25°С.

    Країна виробник
    Україна
    Виробник
    Атма
    Тип
    Дезинфікуючий засіб
    Об`єм
    500 мл
    Склад
    72-77% спирт ізопропіловий, вода підготовлена, гліцерин, 0,15% алкілдиметилбензиламоній хлорид
    DQ010500T
    Немає відгуків

    Клієнти, які придбали цей товар, також придбали:

    Товар доданий в список бажань
    Товар доданий для порівняння.